Vission og mission

Om

 

Firmaet Sundere Vaner er stiftet i 2020 af Jane Aaberg
– en af Danmarks mest erfarne vane- og overspisningscoaches.

Visionen med at stifte Sundere Vaner har fra starten været, at kunne hjælpe så mange som muligt med at få et sundere og mere afslappet bedre forhold til mad og vægt. Et forhold der ikke er kendetegnet af restriktioner og madfrygt, men nærmere madro og madglæde.

Igennem den tid, både jeg og Sarah har været i sundhedsbranchen og har arbejdet som vejledere og coaches, har vi med bekymring observeret hvordan utroligt mange mennesker på den ene eller den anden måde kæmper med maden og/eller vægten – i større eller mindre grad.

Vi oplever at kostregler – forbud som påbud, madfrygt, overspisninger, kompenserende adfærd, vejninger, negative selvbilleder, negativ selvsnak, dårlig samvittighed, skyld og skam over hvad man har spist mv., fylder i mange menneskers liv/hverdag.

Vi ønsker/vores mission er derfor at udbrede budskabet om, at der er en anden vej end kostplaner og slankekure. At det ofte i langt højere grad handler om hvorfor man spiser eller hvad bruger maden til i stedet for HVAD man spiser, hvis man ønsker at være sund og/eller opnå et vægttab. Og at det er kontrollen der ødelægger forholdet til mad, hvorefter madstress kommer til at indtage en alt for stor del af livet – ofte med stort tab af livskvalitet til følge.

Som vane- og overspisningscoaches ønsker vi at præsentere en mere realistisk og holdbar tilgang til vægt- og spiseadfærdsproblematikker. En tilgang hvor fokus ligger på respekt, mental trivsel og adfærdsændringer – og hvor forståelse og empati er nøgleord.