Hvad klienterne siger

“Jeg har fået et mere afslappet og fleksibelt forhold til mad, hvor der er plads til alt, og jeg er blevet bedre til at lytte til min krops signaler. Stor anbefaling af Jane! – hun har styr på sagerne og har taget udgangspunkt i mig, hvilket har ledt til varige vaneændringer og mere ro i hverdagen i forhold til mad og sundhed.”

ELVIRA

“Jane har lært mig at der ikke er noget mad der er farligt og der er ikke noget der per definition er “sund”/”usundt”. Det handler om hvem du er og hvad dit mål er. Derudover så har den helt store faktor været at lære sult/mæthed og lære at stole på at min krop godt kunne fortælle mig hvad jeg har brug for og hvornår jeg ikke har brug for mere. Dette har betydet at jeg er langt mere afslappet i mit forhold til mad i forhold til tidligere.”

PERNILLE

 

 

“Med de redskaber man får hos Jane, finder man lynhurtig ud af, at det faktisk slet ikke er så svært at lade de usunde ting være. Det hele giver mening og man går IKKE glip af noget, da du må spise alt det du har lyst til! Jeg giver Jane de varmeste anbefalinger og pga. hende kan jeg selv holde min vægt der, hvor jeg gerne vil have den”

HEIDI

“Jane har fået mig til at se, at alt eller intet ikke er vejen frem for mig.

Jeg troede at ‘jeg skulle bare lige’ – men tingene var ikke ‘bare lige’!”

METTE

“Det vigtigste jeg har lært er at min overspisning skyldes følelser det bliver holdt nede og væk og det var netop /udelukkende processen med Jane, der lærte mig at arbejde med den så jeg igen kunne mærke min mave og min sult. Jeg føler mig nu meget mere mæt samtidig med at jeg er mere let. Det er en win-win situation 😆”

ANN-BERIT

​“Jane var igennem et år min coach. Både i forholdt til træning og mad. På det år øgede jeg min total i konkurrence løftene i styrkeløft med 40kg, trods et vægttab på 8kg. Hun var altid klar med et godt råd eller opmuntrende ord hvis jeg havde brug for det. Jane har givet mig styrke ikke kun fysisk men også mentalt og hun er en fantastisk coach”

LOUISE

“På grund af Jane, tør jeg nu i langt højere grad spise det jeg har lyst til, frem for at følge en kostplan.”

LINE

“Jeg kontaktede Jane, da jeg havde indset at mit forhold til mad var helt forkert.
Allerede efter første session vidste jeg, at det var den HELT rigtige beslutning jeg havde taget. Hun har så mange værktøjer i ærmerne, og har på kort tid hjulpet mig tilbage til mit normale “jeg”.
Jeg har fået glæden til træning, løb og arbejde tilbage. Jeg har lært at mærke og lytte mere til mig selv, hvilket generelt har gjort mig gladere.
KÆMPE anbefaling herfra”

MARIA

“Jeg har kendt Jane i mange år og haft hende som coach i to år. Jeg synes jeg vidste en masse om kost og motion og vægttab, men Jane hjalp med at få sat det hele i de rette kasser og fik egentlig også udredt en masse misforståelser jeg alligevel havde.
Jane har mødt mig med omsorg og anerkendelse og forståelse og der har gjort en kæmpe forskel for mig. Jeg har aldrig i et Sekund følt mig forkert hos Jane og derfor har jeg turde fortælle Jane alt så vi også har kunne tage fat i de rigtige ting.
Jane har også givet mig en masse redskaber som jeg nu efter jeg er stoppet ved Jane pludselig er blevet bevidst om og som jeg gør brug af. Livet vil jo for evigt byde på svære ting og udfordrende episoder, men jeg føler mig så meget bedre rustet til at klare den….
Mine varmeste anbefalinger til Jane”

METTE

“Efter et forløb hos Jane er jeg nu blevet meget bedre til at slippe tanker om mad og overspisning. Jeg har fået et mere afslappet og nuanceret forhold til mad og jeg giver helt sikkert de varmeste anbefalinger – uanset om det handler om vægttab, madstress eller andre udfordringer.”

JANE

“Mit forløb med Jane har betydet, at jeg er blevet meget bedre til at vise mig selv den omsorg, som jeg har brug for i en stressende hverdag. Jeg har lært at mærke mine følelser og behov, i stedet for at undertrykke dem ved at spise. Vi har arbejdet meget med at slippe perfektionismen og i stedet tage et lille skridt i den rigtige retning – for mig er det bare nøglen til at få ting gjort og det virker på næsten alt!
Jeg har fået det bedre med mig selv i alle henseender. Fx er jeg begyndt at løbe og træne jævnligt – fordi det føles godt imens jeg gør det. Og så har jeg tabt knap 20kg undervejs
Jane er enormt empatisk og virkelig behagelig at tale med og hun har mine varmeste anbefalinger”

KRISTINA

“Jeg har i mange år været overvægtig og kæmpet en kamp for at tabe mig og ikke mindst for at holde vægten.
Gennem coaching, har Jane hjulpet mig med at tabe mig og lært mig at holde vægten, uden at det har været en kamp.
Jane har lært mig at spise god mad i mindre portioner, samtidig med jeg har nydt måltidet.
Jeg har fået øjnene op for at smage og nyde det jeg spiser, i stedet for bare at kaste det indenbords, og det har gjort at jeg har fået et stort vægttab, som jeg kan holde.
Jane er helt fantastisk til at få én motiveret til at gøre noget ved sagen, og hun er en stor inspirator hvilket gør, at man selv kommer til at brænde for projektet, og hvad kan være bedre, når det nu er én selv der høster frugterne.
Jane får min varmeste anbefaling!”

DORETE

“Jane har virkelig været en stor hjælp for mig. Jeg kom for 6 mdr siden og havde problemer med overspisninger på ugenligt basis, som hun hjalp mig igennem og nu har jeg ikke haft en overspisning i 7 uger(hvilket er ret stort for mig). Hele vejen igennem har hun vist empati og forståelse så jeg ikke følte mig mærkelig eller havde nogle forkerte tanker. Derimod var hun nysgerrig og spurgte ind til dem, så de kunne uddybes og finde roden til tankerne eller min spise adfærd.

For mig var Jane det jeg manglede for at komme ud af mine overspisninger”

JOHAN

“Rigtig god hjælp, føler virkelig jeg er blevet hjulpet der hvor jeg var, og fået konstruktiv hjælp hele vejen igennem.

Det har også været god fleksibilitet med ændring af tider og det har været virkeligt rart.”

MARCUS

“Inden jeg startede hos Jane, havde jeg altid trænet regelmæssigt – med få on/off perioder – og spist relativt sundt, men syntes jeg over nogle måneders tid var faldet af på den med hensyn til både styrke og vægt. Jeg trængte til et friskt pust, og det var Jane! Jane hjalp mig over en periode på ca. 5 mdr. med at få struktur på mit forhold til træning og kost. Således kunne jeg tabe nogle overflødige kg, opnå større styrke end nogensinde før, samt vigtigst af alt: at lære at elske træningen igen samt spise med min mave i stedet for mit hoved Jeg kørte et program centreret omkring de klassiske styrkeløft kategorier dødløft, squat og (dumbbell) bænkpres, og så en forbedring på hhv. 70kg, 25kg og 12kg. Derudover lærte jeg med Janes hjælp at tage min første chin up og pull up, som var et af mine store mål. Jane er både en fantastisk personlig træner, som forstår at rette træningen ind efter dine mål, og en fantastisk person, som forstår at lytte og sætte sig ind i din situation og dine ønsker. Således får Jane mine varmeste anbefalinger!”

KATHRINE

“Jane er en super dygtig vanecoach. Min livsstilsændring blev nem med Janes simple og håndgribelige råd og opgaver.”

MARIA

“At slippe fri for det madfængsel jeg var i, har gjort at jeg kan nyde det liv, som jeg rent faktisk har. Så kan jeg slappe af og være i nuet. Nu hvor jeg kigger tilbage til sidste år, kan jeg se, at WOW, jeg kunne jo slet ikke nyde de mindste ting!”

ANNE

“Jeg har nu ENDELIG fået styr på madvanerne. De ting vi har arbejdet med, har virkelig lejret sig i mig nu. Og jeg har ikke overspist i flere måneder, jeg kan ikke huske hvornår det var sidst. Jeg stopper når jeg er tilpas mæt og de vaner vi arbejdede med er begyndt at sætte sig helt fast hos mig.”

AMANDA