Opdateret: 6. juli 2020

Har du også læst så mange gode slankeråd, at du er ved at være forvirret?

Der er bunkevis af tips på nettet til hvad du kan gøre, hvis du gerne vil tabe dig.

Du har måske drukket vand med citron hver morgen.

Spist gulerødder imellem måltiderne.

Prøvet at spise 3-6-8 gange om dagen. Eller at faste i x antal timer/dage.

Og forsøgt at snyde din hjerne ved fx at spise af små tallerkner eller at stille de sunde alternativer forrest i køleskabet.

Men det virker bare ikke for dig.

Du spiser fx stadig for meget, spiser når du keder dig og spiser når du bliver fristet.

I stedet er du nu snotforvirret og går og prøver på at huske alt det du har lært.

Bruger masser af mental energi på det.

Med dét resultat, at du bare fokuserer alt for meget på mad. Det er nærmest blevet en besættelse for dig.

Det går ud over dit sociale liv – det stresser dig at stort set alle sociale begivenheder også har en vis mængde spisning involveret.

Måske gør det at du nogle gange vælger at blive hjemme – selvom du egentlig gerne ville se dine venner?

Du har måske forsøgt dig med at tage din egen mad med; blot for at føle at du er forkert og skal forsvare dine valg.

Du tænker at det er dig, den er gal med.

At det er dig der bare er alt for nem at lokke – dig der ikke har nogen som helst rygrad.

Er det ikke rigtigt?

Heldigvis kan jeg fortælle dig, at du langt fra er alene. Ligegyldig hvor dårligt et forhold du har til mad, er der masser af andre der har det på samme måde.

Og det bedste er, at der er en vej ud. Jeg har hjulpet flere hundrede klienter til at lære at få et afslappet forhold til mad.

Et forhold til mad, der ikke afskærer dig fra at leve og nyde livet. Et forhold til mad, der ikke gør dig ensom og deprimeret.

Et fleksibelt forhold til mad, der gør at du kan have en sund vægt på trods af alle de fristelser, som vi konstant bliver bombardere med.

Det er langt fra umuligt.

Som jeg skrev længere oppe, så er der tre faktorer der skal være på plads, for at dette kan ske:

1: du skal være klar til at lægge sort/hvid tankegang bag dig. Ellers vil den spænde ben for dig for altid (bare rolig – jeg ved hvordan man gør det).

2: du skal være indstillet på at det ikke er et quick fix. Det kan godt være at du ikke taber dig til at starte med. Det er forskelligt fra person til person, hvor meget fundament der er at bygge på (hvis der overhovedet er noget) – alt efter hvor dårligt dit forhold til mad er pt. Tålmodighed er super vigtigt, men belønningen er værd at vente på.

3: du skal være indstillet på at lære at være ikke-dømmende overfor dig selv og din adfærd. Det gør mere skade end gavn, hvis du hele tiden piller dig selv ned og det ødelægger muligheden for at finde løsninger.

Men hvis du er indstillet på disse tre faktorer (eller klar på at arbejde på at være indstillet på dem) så kan jeg hjælpe dig.

Husk at det er naturligt at være bange for at skulle slippe kontrollen, men jeg hjælper og guider dig hele vejen og sørger for at du kommer helskindet igennem.

Så hvis du er klar til at komme i gang med at leve et liv uden at maden begrænser dig, så tag kontakt til mig i dag. Du kan booke en gratis og uforpligtende intro-samtale her.

Lad mig hjælpe dig til at finde glæden til livet og dig selv igen.

Kh Jane